YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orduspor'un yeni transferleri: Lig'de kalmak için elimizden geleni yapacağız

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un transferleri Emmanuel Banahene ve Wifried Dalmat, İstanbul'da sağlık...

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un transferleri Emmanuel Banahene ve Wifried Dalmat, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.
Orduspor'un yeni transferleri Ganalı futbolcu Banahene ve Club Brugge'den Wifried Dalmat, Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde bir dizi tetkiklerden geçti.
Banahene ve Dalmat, Cihan Haber Ajansı'na yaptıkları kısa açıklamada, Orduspor'un Süper Lig'de ilk deneyimi olduğunu hatırlatarak, yeni takımlarını ligde tutmak istediklerini söylediler.
Dalmat, Orduspor'un Süper Lig'de kalmasına yardımcı olmak için Türkiye'de olduğunu belirterek, "25-26 yıldır aradan sonra ilk defa Süper Lig'e yükseldiklerini biliyorum. Hedefim işimi iyi yapmak ve güzel bir sezon geçirmek." şeklinde konuştu.
Banahene ise "İlk defa çıktığımız ligde kalırız umarım. Bu ilk sezonumuz olacak. Her şeyin iyi olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler