YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otobüsün Altında Kalarak Ölen Iki Kadın, Son Yolculuklarına Birlikte Uğurlandı

SARIYER Tarabyaüstü’nde, dün meydana gelen kazada otobüsün altında kalarak yaşamını yitiren 2 kadın İstanbul’da gözyaşları arasında toprağa verildi. 20 yıllık arkadaş

Otobüsün Altında Kalarak Ölen Iki Kadın, Son Yolculuklarına Birlikte Uğurlandı

SARIYER Tarabyaüstü’nde, dün meydana gelen kazada otobüsün altında kalarak yaşamını yitiren 2 kadın İstanbul’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

20 yıllık arkadaş olan Sevim Paralı (59) ile Gülfüriye Düzgün (48) için Tarabyaüstü Cumhuriyet Mahallesi Merkez Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeler yan yana konulurken, Paralı için taziyeleri babası Cemil ile oğlu Ceyhan Paralı, Düzgün için eşi Hüseyin Düzgün kabul etti. Törene, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, kazada ölen kadınların yakınları ve vatandaşlar katıldı.

CENAZEYE BASTONUYLA UZANAN YAŞLI KADIN YANINDAKİLERİ AĞLATTI

Cenaze töreni sırasında kardeşinin kızı olan Sevim Paralı’nın tabutuna sarılarak ağlayan 90 yaşındaki Şerife Paralı’nın, cenaze aracına konulduğunda tabuta dokunmak için gösterdiği gayret yanındakileri gözyaşına boğdu. Tabuta uzanamayan yaşlı kadın elindeki bastonu uzatarak uzun uzun yeğeninin tabutunu sevdi. Kadın ağlarken, “Bizi bırakıp nereye gidiyorsun, kardeşimi yalnız bıraktın” diyerek ağıt yaktı.

OTOBÜSLERİN BAKIMI İYİ YAPILMALI

Törene katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, olayın üzücü bir kaza olduğunu belirterek, “Şoför dünkü ifadesinde, ‘Ben frene bastım ama araç gaz yedi’ diyor. Teknik bir hata olduğunu işaret ediyor. Bugün aldığımız son bilgide aracın teknik incelemeye alındığı yönünde. Tahmin ediyorum ki öyle bir sıkıntı var. İstanbul’da benzer kazalar sıkça yaşanmaya başlandı. Otobüslerin bakımlarının iyi yapılması ve çok daha dikkatli incelenmesi gerekiyor” diye konuştu.

İkindi vakti kılınan namazın ardından, gözyaşları arasında cenaze aracına konulan Paralı'nın cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda, Düzgün'ün cenazesi de Kireçburnu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAF

Otobüsün Altında Kalarak Ölen Iki Kadın, Son Yolculuklarına Birlikte UğurlandıOtobüsün Altında Kalarak Ölen Iki Kadın, Son Yolculuklarına Birlikte UğurlandıOtobüsün Altında Kalarak Ölen Iki Kadın, Son Yolculuklarına Birlikte Uğurlandı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler