YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reina'nın Sahibinden Saldırganın Yakalanmasıyla Ilgili Açıklama

İSTANBUL DHA Reina'nın sahibi, Su Entertainment Group Yönetim Kurulu Başkanı Memet Koçarslan, 39 kişiyi katleden Abdulkadir Masharipov'un yakalanmasıyla ilgili yazılı açıklama

İSTANBUL DHA
Reina'nın sahibi, Su Entertainment Group Yönetim Kurulu Başkanı Memet Koçarslan, 39 kişiyi katleden Abdulkadir Masharipov'un yakalanmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, "1 Ocak 2017'de Ortaköy'deki işletmemizde yapılan, ülkemize, milletimize birliğimize, dirliğimize, milli iradeye Türkiye'nin turizmine ve ekonomisine yönelik hain terör saldırısı sonrasında, terörist özverili ve titiz bir çalışmanın sonucunda sağ olarak yakalanmış, Türk adaletine teslim edildi. " hatırlatması yapıldı.
Açıklamada, "Hassasiyet ile yürütülen tüm bu operasyonda gösterilen üstün çaba için en başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Hükumet yetkililerimize, Valililik ve tüm Emniyet Teşkilatı'na; uzun saatler boyunca bütün görüntüleri titizlikle inceleyen, canla başla çalışan, profesyonel yaklaşımlarıyla teröristi sağ olarak ele geçirmekle kalmayıp bağlantılarını da ortaya çıkaran tüm Terörle Mücadele Ekipleri'ne; ayrıca suç failinin yakalanmasında devletimizin kurum ve kuruluşlarına güvenlerini yitirmeyen, teröristin yakalanmasında gereken her türlü katkıyı sağlayan vatandaşlarımıza en içten duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile tekrar şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz." denildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler