YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reina'ya ya silahlı saldırı

İstanbul Ortaköy'deki ünlü eğlence mekanı Reina, iki kişi tarafından kurşunlandı.

Reina'ya ya silahlı saldırı

Muallim Naci Caddesi'ndeki Reina'ya, saat 01.30 sıralarında 34 TJP 17 plakalı taksiyle gelen iki kişi, görgü tanıklarının iddiasına göre, ellerindeki tabancaları yere doğrultarak 4-5 el ateş etti. Girişte bulunan güvenlik görevlileri ve o sırada dışarı çıkanlar kurşunlara hedef olmamak için kendilerini sağa sola attı. Ateş ettikten sonra bağırarak, tekrar aynı taksiye binen iki kişi hızla olay yerinden uzaklaştı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis, taksinin peşine düştü. 0-1 Karayolu'na çıkan taksi Okmeydanı istikametine yöneldi. Maddi hasarlı bir kaza nedeniyle duran trafikte kaçamayan Vahit Toprak'ın kullandığı taksi, polis ekiplerince durduruldu. Saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtilen Gökhan İ. ve Tarık A. gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında iki adet tabanca ele geçirildi. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen taksici ve 2 kişi sorguya alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, girişteki ahşap kısma saplanan kurşunları çıkartarak incelenmek üzere emniyete götürdü. Şüphelilerin saldırıyı hangi maksatla gerçekleştirdikleri araştırılıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler