YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA ULUSLARARASI ÖDÜL

İSTANBUL, Belçika’nın Antwerp kentinde 20 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen gala seremonisinde İSG adına ödülü ISG Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA ULUSLARARASI ÖDÜL

İSTANBUL, Belçika’nın Antwerp kentinde 20 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen gala seremonisinde İSG adına ödülü ISG Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Berk Albayrak, CAPA yetkilisi Jonathan Wober’ın elinden aldı. CAPA’dan yapılan açıklamada, ödül kriterleri olarak yolcu sayısı artışı ön plana çıkarken, operasyonel gelişim, yatırımlar, diğer ulaşım olanakları ile entegrasyon ve çevre duyarlılığı da değerlendirildi. CAPA, İSG Uluslararası Havalimanı’nın yatırımcıları çektiğine dikkat çekerek açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Tüm bunların yanında yapılan değerlendirme sonucunda, havacılık alanında üstün başarıların bir norm haline geldiği Türkiye’de yine başarı hikayesine sahne olan İstanbul gibi bir şehrin havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen, Asya yakası havalimanı sıfatıyla yatırımcıları bölgeye çekerek ve yolcu trafiği artışında üstün bir ivme yakalayarak ödülün haklı galibi olmuştur. Son 10 yılda yakaladığı yıllık yüzde 20-25 ortalama yolcu artışı ile Sabiha Gökçen gelecek sene şüphesiz büyük havalimanları kategorisine yükselecektir."
20 MİLYON YOLCUYU AŞTI
CAPA 'Yılın Havalimanı' ödülü ile ilgili görüşlerini ifade eden İSG CEO’su Gökhan Buğday, şöyle dedi:
"‘CAPA tarafından İSG’ye takdim edilen 'Yılın Havalimanı' ödülü bizim için gerek seçim kriterleri gerekse uzman jüri heyeti açısından değerlendirilmesi nedeniyle özel bir öneme sahip bulunmaktadır. Kazanmış olduğumuz ödüller bizleri daha başarılı işler ortaya koymak için cesaretlendiriyor ve motive ediyor. 2014 yılının ilk 10 ayında toplam % 27’lik yolcu artış oranı ile yolcu sayımız 20 milyona ulaştı ve dış hatlarda yüzde 30, iç hatlarda ise yüzde 26 yolcu artışı elde ettik. İSG’yi bu ödüle layık gören herkese, Sabiha Gökçen Havalimanı’nı tercih eden yolcularımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım."

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA ULUSLARARASI ÖDÜLSABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA ULUSLARARASI ÖDÜL

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler