YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sapığını böyle yakalattı

Maltepe'de, bir kadın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden kendisine cinsel içerikli mesaj atan sapığını yakalattı.

Sapığını böyle yakalattı

Maltepe'de, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden genç bir kadına sık sık cinsel içerikli mailler ve tehdit mesajları attığı öne sürülen zanlı, düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Polisle işbirliği yapan genç kadının buluşmak üzere bir kafeye davet ettiği zanlı, garson kılığındaki polis tarafından yaka paça gözaltına alındı.

8 yıllık evli O.S. (26) isimli bayan, polise başvurarak sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir şahsın kendisini sık sık rahatsız ettiğini söyledi. Kendisine cinsel içerikli mailler ve tehdit mesajları atan şahsa ait tüm bilgileri polise veren O.S., şahsın yakalanması için güven timleriyle işbirliğine girdi. O.S., cep telefonu numarasını aldığı A.T.K ile polisin belirlediği bir kafede buluştu. Kafeye gelerek bir süre çevreyi kontrol eden A.T.K., daha sonra O.S.'nin bulunduğu masaya oturdu.

Sapığını böyle yakalattı | www.mynet.com/video

Operasyon için hazırlanan ekipler, müşteri kılığında kafenin bir köşesinde O.S. ve A.T.K'yi göz takibine aldı. Bu sırada sivil bir polis memuru da, garson kılığında A.T.K.'yi yakından takip etti. Bir süre oturan A.T.K., daha sonra düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler