YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarıyer'de 2 Milyon Tl'lik Kaçak Sigara Operasyonu (Geniş Haber)

Hakan KAYA-Ozan URAL / İSTANBUL DHA  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Deniz polislerinin de desteğiyle

Hakan KAYA-Ozan URAL / İSTANBUL DHA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Deniz polislerinin de desteğiyle bir süredir teknik ve fiziki takibe aldığı sigara kaçakçılarına yönelik sabah Sarıyer Kireçburnu sahilinde operasyon düzenledi. Operasyon sonucu piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan binlerce paket kaçak sığara ele geçirilirken, 19 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyona Deniz polisleri de destek verdi. Karadeniz açıklarından deniz yoluyla sigara kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri, kaçak sigara ihbarı yapılan tekneyi fiziki ve teknik takibe aldı. Polis ekipleri kaçakçıların bir tekneden aldığı yüklü miktarda kaçak sigaraları Kireçburnu'nda kamyona yüklediği sırada operasyonu başlattı.

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON LİRA DEĞERİNDE KAÇAK SIGARA ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan binlerce kaçak sigara ele geçirirken aralarında Suriyeli kaçakçıların da olduğu 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürürken, ele geçirilen binlerce sigaranın sayım işlemleri yapılmasının ardından imha edileceği öğrenildi.

Görüntü dökümü:
----------------
-Tekneden görüntü
-Teknedeki sigaralar
-Teknedeki gözaltılar
-Kamyona yüklenmiş sigaralar
-Deniz polisi
-Kaçakçılık şube ekipleri
-Genel ve detaylar

17.05.2017 - 07.10 Haber Kodu : 170517025

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler