YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seçmen Listeleri Askıya Çıktı

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için seçmen listeleri bugün askıya çıktı. Listeler, 13 gün askıda kalacak. Bazı vatandaşlar bugün bağlı

Seçmen Listeleri Askıya Çıktı

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için seçmen listeleri bugün askıya çıktı. Listeler, 13 gün askıda kalacak. Bazı vatandaşlar bugün bağlı bulundukları muhtarlıklara giderek listelerde isimlerinin olup olmadığını kontrol etti.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı seçim takvimi kapsamında, yurtiçi ve yurtdışı seçmen listeleri saat 08.00'den itibaren askıya çıktı. Bazı muhtarlıklarda seçmen listeleri muhtarlığın pencerelerindeki demirlere asıldı. Özellikle yaşlı vatandaşların rahat bakabilmesi ve yağmur nedeniyle ıslanmaması için bazı muhtarlıklar ise listeleri içeride bulunan masaların üzerine koydu.

Osmaniye Mahalle Muhtarı Serdar Uzunoğlu, sabahki yağış nedeniyle listeyi içeri aldıklarını belirterek, “Bugün itibariyle seçmen listesini astık. Yağmur yağdığı için listeyi içeriye aldık. Vatandaşlar rahatça oturup kendi isimlerinin olup olmadığını kontrol edebilecekler. Muhtarlığımız hafta sonları da açık olacak. Seçmen listesi 14 gün süreyle kalacak. Vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkmaları için bekliyoruz” diye konuştu.

YSK’nın internet sitesinden seçmen bilgileri bugünden itibaren sorgulanabilecek. Seçmen listeleri 27 Mart'a kadar askıda kalacak.

()

Seçmen Listeleri Askıya ÇıktıSeçmen Listeleri Askıya ÇıktıSeçmen Listeleri Askıya Çıktı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler