YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehitler İçin Vatan'da Tören

* Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım da törene katıldı. * İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "İçimiz yanıyor. Bu insanlıktan çıkmış alçaklara şunu söylüyoruz;

* Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım da törene katıldı.

* İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:

"İçimiz yanıyor. Bu insanlıktan çıkmış alçaklara şunu söylüyoruz; Yarından tezi yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin güvenlik güçlerinin birinci önelikli işi bunu yapanlardan intikam almaktır"

"Karada, havada, denizde yerin neresinde olursa olsun hangi güce sığınmışlarsa sığınsınlar Türk milleti bu kanı yerde bırakmayacaktır. Maliyeti ne olursa olsun bu hesap görülecektir. Bizim bu mücadelede gideceğimiz üst nokta bellidir. Şehitlerimizin arasına katılmak bizim için bir onur vesilesidir"

Haber -Kamera: Serpil KIRKESER / Çağatay KENARLI / İstanbul DHA
Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısında şehit olan 5 polis memuru için Vatan'da bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, şehitlerin aileleri ve yüzlerce polis katıldı.

ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYEDE BULUNDU
Dualar edilmesiyle başlayan törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailelerinin yanına giderek taziye dileklerinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süre şehit polis memurlarının aileleriyle sohbet etti.

BAKAN SOYLU: TÜRK MİLLETİ BU KANI YERDE BIRAKMAYACAKTIR
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu törende yaptığı konuşmasında şehitlere rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. "İçimiz yanıyor" diyen Bakan Soylu "Bu insanlıktan çıkmış alçaklara şunu söylüyoruz. Yarından tezi yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin güvenlik güçlerinin birinci önelikli işi bunu yapanlardan intikam almaktır. Karada, havada, denizde yerin neresinde olursa olsun hangi güce sığınmışlarsa sığınsınlar Türk milleti bu kanı yerde bırakmayacaktır. Maliyeti ne olursa olsun bu hesap görülecektir. Bizim bu mücadelede gideceğimiz üst nokta bellidir. Şehitlerimizin arasına katılmak bizim için bir onur vesilesidir" dedi.

"EŞKİYALARDAN TEK TEK HESAP SORACAĞIZ"
Artık safların belli olduğunu söyleyen Bakan Soylu, "Vatan yolunda millet uğrunda çarpışanlar ve onun karşısında olanlar.Devletin kılıcı uzundur. Buradan açıkça ifade etmek isterim; Bugün burada gözyaşı döken, içi sızlayan herkesin yüreğine su serpecek bir şekilde bu eşkiyalardan tek tek hesap soracağız. Bulundukları bütün delikleri başlarına yıkacağız" diye konuştu. Törenin ardından cenazeler emniyet müdürlüğünden araçlarla çıkarıldı.

Görüntü Dökümü:
----------------------
-Törenden görüntü
-Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görüntü
-Binali Yıldırım'dan görüntü
-Numan Kurtulmuş'tan görüntü
-Süleyman Soylu'nun konuşması
-Genel ve detaylar

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler