YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcak Havadan Bunalanlar Parklara Sahillere Akın Etti (1)

İSTANBUL'da  termometreler bazı ilçelerde 37 dereceyi gösterirken nem  yüzde 65 seviyesine çıktı. Hissedilen sıcaklık ise 44 dereceyi buldu. Aşırı sıcaklardan

İSTANBUL'da termometreler bazı ilçelerde 37 dereceyi gösterirken nem yüzde 65 seviyesine çıktı. Hissedilen sıcaklık ise 44 dereceyi buldu. Aşırı sıcaklardan insanlar kadar hayvanlar da etkilendi. Taksim'de aşırı sıcaklardan bunalan bir çok İstanbullu Gezi Parkı'nda yatmayı tercih etti.

Meteorolojinin sıcak hava ve yüksek nem uyarısı yapmasının ardından İstanbul'da termometreler 37 dereceyi gösterdi. Buna bir de % 65 seviyesindeki nem eklenince hissedilen sıcaklık 44 dereceyi buldu. Taksim'de aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar Gezi Parkı'nda yatarak serinledi.

Aşırı sıcak insanlar kadar hayvanları da etkiledi. Taksim Meydanı'ndaki güvercinler havuzlardan su içerek serinledi. Kedi ve köpekler de gölgeden dışarı çıkmadı.

Bebek sahili ise plajları aratmadı. Bebek sahiline gelen bir çok İstanbullu, denize girerek serinledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler