YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şile'de Çöplükte Bulunan Cesedin Sırrı

 Çağatay KENARLI / İstanbul, Şile'deki çöp döküm sahasında cesedi bulunan 35 yaşındaki Güneş Kaynak ile ilgili bir yakınının 14 Ağustos'ta

Şile'de Çöplükte Bulunan Cesedin Sırrı

Çağatay KENARLI / İstanbul,
Şile'deki çöp döküm sahasında cesedi bulunan 35 yaşındaki Güneş Kaynak ile ilgili bir yakınının 14 Ağustos'ta yaptığı kayıp başvurusu üzerine Güneş Kaynak'ın telefon kayıtlarını ve sinyallerini inceleyen polis ekipleri olaya karıştığı iddiası ile Bayram F.
CESEDİ PARÇALAYARAK ÇÖPE ATTI
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili detaylara ulaşmak için Güneş Kaynak'ın telefon sinyalinin en son geldiği bölgede yaptıkları çalışmalarda çevrede bulunan güvenlik kameralarını topladı. Ekipler, saatlerce videoyu izlemeye aldı. İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çapraz sorgulanan Bayram F.'nin işlediği cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Polis ekipleri güvenlik kameralarından Bayram F.'nin, Güneş Kaynak'ı öldürdükten sonra parçalara ayırdığı cesedi evinin yakınlarında bulunan çöp konteynırına attığını belirledi.

3 POŞET TAŞIMASI GÖRÜNTÜLERE YANSIDI
Güvenlik kamera görüntülerine yansıyan olayda Bayram F.'nin 11 Ağustos Salı akşamı saat 21.11 sıralarında bir poşeti güçlükle kaldırarak götürmesi görüntülere yansıdı. Yaklaşık 44 dakika sonra 21.55'te eve geri geldiği görülen Bayram F.'nin tekrar 21.57'de evden bir poşetle çıktığı ve yaklaşık 1 dakika sonra eve tekrar girmesi güvenlik kamarası tarafından kaydedildi. Saatler, 22.26'da ise Bayram F.'nin evden 3.defa elinde bulunan poşetle çıkması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlediği cinayeti itiraf eden, Bayram F. ile olaya karıştığı öne sürülen Ali E., Ferhat B., Eyüp D.'nin adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

()

Şile'de Çöplükte Bulunan Cesedin Sırrı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler