YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SİYAD ,Sancaktepe’de Futbol Şöleni için kuraları çekti

Kısa adı SİYAD olan Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Futbol Şöleni Kura Çekim Töreni düzenledi.

SİYAD ,Sancaktepe’de Futbol Şöleni için  kuraları çekti

Kısa adı SİYAD olan Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Sancaktepe Samandıra Kültür Merkezinde Futbol Şöleni Kura Çekim Töreni düzenledi.

SİYAD’ın düzenlediği Futbol Şölenine 40 takım katılıyor. Alpay İmamoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra sahneye Sinop’lu sanatçı Bayram Kaya geldi. Söylediği türkülerle salonda coşku doruğa çıktı. Samandıra Kültür Merkezini dolduran Sinoplular Bayram Kaya’nın söylediği türkülere eşlik ettiler.

SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı yaptığı konuşmada Sinopluların bir arada olmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Arpacı “Hazırlanan Futbol Şöleninin bu yıl 3.sünü tertip ediyoruz. Dernek Başkanı Arkadaşlarıma buradan sesleniyorum. Bu bir yarış değil birlikte olmanın ve beraber olmanın yarışı olmalı bu anlamda hepimiz şölen havasında başladığımız turnuvanın yine şölen havasında bitmesi konusunda elimizden gelen çabayı sarf etmeliyiz. Bize bu gün burada buluşma imkanı sağlayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederim. Turnuvamız tüm katılanlara hayırlı olsun“ dedi.

Sancaktepe ilçesinin sevilen isimlerinden biri olan eski Belediye Meclis Üyesi Murat Sarı, “Sinoplu hemşerilerimi Sancaktepe’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Sancaktepe’de 2009/2014 döneminde Belediye Meclis Üyeliği yapan ve SİYAD Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı olarak çalışan Murat Sarı “ SİYAD olarak düzenlediğimiz futbol turnuvasında teşkilatlanma başkanı olarak görev almaktayım. Yönetim olarak ilk faaliyetimiz bu futbol turnuvasını düzenlemek oldu. Anadolu yakası ve İstanbul İli genelinde bulunan Sinoplu hemşerilerimizi Sancaktepe ilçemizde misafir etmenin gururunu yaşıyorum. Bu dönem meclis üyesi olmasak da hemşerilerimize hizmet etme sevdasından vazgeçmedik. Siyasetteki başarılı çalışmalarımızı artık, Sinoplu ve Sancaktepeli hemşerilerimiz için devam ettireceğiz. Bizleri misafir eden Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem’e de katkılarından dolayı teşekkür ederim. “dedi.

Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Semih Yuvakuran ’ın kura çekiminde Sultangazi Şb. çekmesi ile kura çekimi başlamış oldu. Çekilen kuralar sonucu takımlar birbirleri ile eşleşti. SİYAD Futbol Şöleni turnuvası Mayıs ayında başlayacak.

Tevfik Erk / İstanbul

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler