YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sözde "para Yapan Makine" Şüphelileri Kamerada

Ali AKSOYER / İSTANBUL DHA İstanbul’da siyah kağıtları solisyon sürerek özel bir makina ile dolara dönüştürdüklerini söyleyen ve bir işadamına

Ali AKSOYER / İSTANBUL DHA
İstanbul’da siyah kağıtları solisyon sürerek özel bir makina ile dolara dönüştürdüklerini söyleyen ve bir işadamına bu sözde dönüştürcü solisyonun alımı için para isteyen Afrika uyruklu 3 dolandırıcı polisin operasyonu ile yakalandı.
Sıyah renkli kağıtların paraya döndüğünü söyleyerek dolandırıcılık yapan şüphelilerin, dolandırma anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Görüntülerde, işadamı Salih L.'nin şüphelilerle buluştuğu, sözde makinenin içinde paraya dönen dolar banknotlarını aldığı, paraların sahte olmadığını anladığında ise, şüphelilere para verdiği görülüyor.

Görüntü Dökümü
----------------------
-İşadamının şüphelilerle buluşması
-Banknotları alarak kontrol etmesi
-Şüpehliere para vermesi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler