YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor Camiasından Ramazan Bayram Kutlamaları

İSTANBUL,(DHA) 3 büyükler Ramazan Bayramı'nı kutladı. Kulüplerin resmi internet sitelerinden yayımladıkları Ramazan Bayramı mesajları şu şekilde: Beşiktaş "İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının

İSTANBUL,(DHA)

3 büyükler Ramazan Bayramı'nı kutladı. Kulüplerin resmi internet sitelerinden yayımladıkları Ramazan Bayramı mesajları şu şekilde:

Beşiktaş
"İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği, milli ve dini duyguların ön plana çıktığı bayramlar; inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği özel günlerdir. Hep birlikte, sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, tüm Camiamızın ve Halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutlarız:"
Galatasaray
"Kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu; hoşgörü, paylaşma ve kardeşlik duygularının her zamankinden daha yoğun yaşanacağı bir Ramazan Bayramı'nı daha kutluyoruz. Bu vesile ile; Galatasaray Camiası'nın, Türk ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı en iyi dileklerimizle kutlar; huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram dileriz."
Fenerbahçe
"Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; ülkemize ve Büyük Fenerbahçe Ailemize birlik ve beraberlik içinde, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim."
Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu
Türkiye Basketbol Başkanı Hidayet Türkoğlu spor camiasının ve basketbol severlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Sporun doğasında yer alan sevgi, saygı, barış ve dostluk gibi değerlerin daha da fazla anlam bulduğu bir Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; Ramazan Bayramı'na tüm kategorilerdeki milli takımlarımızın bizlere bayram sevinci yaşatmak için verdikleri mücadelenin gururu ile giriyoruz. Yaz dönemi boyunca hemen her kategoride mücadele edecek Ay Yıldızlılarımız, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir çalışma sürecinde bulunuyor.Başta Türk Basketbolunun ve sporunun bugünlere gelmesinde; sporcuların yetişme sürecinde her türlü sabrı göstererek emek veren değerli ailelerimiz başta olmak üzere; basketbol camiamızın tüm mensuplarının ve yakınlarının, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadroların, hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarının ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler