YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"suç Makinası" Restoranın Bodrumunda Yakalandı

Çağatay KENARLI / İSTANBUL, (DHA)  Bayrampaşa'daki bir restoranın bodrumunda, cinayet ve yaralamanın da bulunduğu 7 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş hapis

"suç Makinası" Restoranın Bodrumunda Yakalandı

Çağatay KENARLI / İSTANBUL, (DHA) Bayrampaşa'daki bir restoranın bodrumunda, cinayet ve yaralamanın da bulunduğu 7 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan; 10 ayrı suçtan da firari olarak aranan bir şüpheli yakalandı.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine, geçen pazartesi günü, Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan bir restoranın bodrum katında, çeşitli suçlardan aranan bir şüphelinin olduğu ihbarı geldi. Polisler ihbarı değerlendirip restorana operasyon yaparak, şüpheli Nafiz Volkan Y.'yi (30) gözaltına aldı. Nafiz Volkan Y., Bayrampaşa Asayiş Büro Amirliği'ne getirilerek GBT sorgulaması yapıldı. Nafiz Volkan Y. hakkında, cinayet ve yaralamanın da aralarında bulunduğu toplam 7 suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, 10 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı.

BELEDİYE EKİBİNE DE SALDIRMIŞ
Nafiz Volkan Y.'nin, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında sağanak yağış nedeniyle oluşan su birikintilerini tahliye etmeye çalışan belediye ekiplerine de saldırdığı, bu nedenle arandığı tespit edildi.
Şüpheli, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

(FOTOĞRAF)


Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler