YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksim'de dehşete düşüren olay

Taksim'deki bir otelde bileklerini kesip intihara kalkışan biri kadın iki arkadaş, kkaldırıldıkları hastanelerde tedaviye alındı.

Taksim'de dehşete düşüren olay

Taksim'deki bir otelde biri kadın iki genç bileklerini keserek, intihar girişiminde bulundu. Çalışanlar tarafından yaralı olarak bulunan gençler, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Taksim Meydanı’ndaki bir otelde saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre C.K. ile kadın arkadaşı D.Ç., odalarında bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. İki arkadaşı, yaralı olarak yerde kanlar içinde bulan otel görevlileri, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Yaralılardan D.Ç., Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, C.K. ise Okmeydanı Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler