YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tav, Berlin’De İzmir, Gazipaşa Ve Bodrum’U Tanıtıyor

- TAV Havalimanları, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası’nda bu yıl işlettiği İzmir, Gazipaşa-Alanya ve

Tav, Berlin’De İzmir, Gazipaşa Ve Bodrum’U Tanıtıyor

- TAV Havalimanları, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası’nda bu yıl işlettiği İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarının tanıtımını ön plana taşıdı.

TAV’ın havalimanlarını işlettiği Gürcistan’ın Batum, Makedonya’nın Ohrid ve Tunus’un Enfidha – Hammamed bölgeleri de diğer gözde turizm destinasyonları arasında yer aldı.

TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük yaptığı yazılı açıklamada, "Dünyanın her yerinden turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinin buluştuğu ITB Berlin Fuarı’nda bu yıl İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum’u ön plana taşıdık" dedi ve ekledi:

"Bu destinasyonların yer aldığı çanakta turizm potansiyeline paralel uçuşların artışına katkı sağlamak amacıyla büyük çaba sarf ediyoruz. Ayrıca Gürcistan, Makedonya ve Tunus’ta işlettiğimiz havalimanlarının yer aldığı destinasyonları da tanıtıyoruz. 12. kez yer aldığımız bu fuarda hedefimiz bulunduğumuz bölgelere katkı sağlamak. TAV Havalimanları olarak, ülkelerin ve şehirlerin giriş-çıkış kapıları olan havalimanlarının turizmin gelişmesi için itici güce sahip olması gerektiğinin farkındayız. Bu anlamda, 7 ülkede işlettiğimiz 14 havalimanı ve çeşitli coğrafyalarda faaliyet gösteren hizmet şirketlerimizi temsil eden standımızda bugün katılımcılar ve ziyaretçilerin ilgisini görmek mutluluk verici."

TAV Havalimanları, Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas-Bodrum ve Gazipaşa-Alanya havalimanlarını işletiyor.

TAV yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastır ve Enfidha-Hammamet, Makedonya’nın Üsküp ile Ohrid, Suudi Arabistan’ın Medine Havalimanı ve Hırvatistan’ın Zagreb Havalimanı’nda faaliyet gösteriyor.

TAV Havalimanları, Letonya’nın Riga Havalimanı’nda da duty free, yiyecek içecek ve diğer ticari alanların işletmesini gerçekleştiriyor.

()

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler