YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Terkos'ta facia! 4 kişi bogularak can verdi

Balık tutmak için tekne ile göle açılan 4 genç kayboldu. Jandarma geceyarısı helikopter kaldırdı, botla arama yaptı.

Terkos'ta facia! 4 kişi bogularak can verdi

Balık tutmak için tekne ile göle açılan 4 genç boğularak can verdi. Jandarma geceyarısı helikopter kaldırdı, botla arama yaptı. Cesetlere ulaşıldı.
TERKOS'TA YAŞANAN FACİADA 4 KİŞİ KAYBOLDU FOTO-GALERİ

İstanbul'da, Arnavutköy'e bağlı Balaban Köyü'ne giderek Terkos gölüne balık avlamak isteyen 6 gençten 4'ü kayboldu. Yapılan aramalarda boğularak yaşamlarını yitiren gençlerin cesetlerine ulaşıldı.

Yeşillikler içindeki Terkos gölüne giderek balık tutmak isteyen 6 genç, 2 fiber tekne kiraladı. 2 genç bir tekneye, Yusuf, Hasan ve Şevket Yıldırım ile Yasin Bacak diğer tekneye binerek açıldı. Saat 16.00 sıralarında birbirlerinden ayrılan iki tekneden içinde 4 kişinin bulunduğu tekne ortadan kayboldu. Sahile dönen 2 genç, arkadaşlarından haber gelmeyince önce yakınlarına sonra da jandarmaya haber verdi.

Yoğun sise rağmen geceyarısı bölgeye helikopter gönderen jandarma ekipleri, zodyak botlarla da arama başlattı. Kaybolan gençlerin yakınları ise sahile akın etti. Bu arada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldıran kaybolan gençlerin aykınları jandarma ekipleri tarafından güçlükle önlendi.

Gündüz yapılan arama çalışmalarında Yusuf, Şevket Yıldırım'ın ile Hasan ve bugün askere gideceği öğrenilen Yasin Bacak'ın cesetlerine ulaşıldı.

Terkos'ta facia: 4 genç kayıp! | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler