YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolgay Arslan: ''mutlu Değiliz Ama Üzülmüyoruz''

 ''Hakemi tebrik ederim iyi maç çıkardı'' ''Türk Milli Takımı'nda oynamak için FIFA'nın kararını bekliyorum'' ''Gökhan Gönül çok büyük bir oyuncu'' ''Salı günü daha

''Hakemi tebrik ederim iyi maç çıkardı''

''Türk Milli Takımı'nda oynamak için FIFA'nın kararını bekliyorum''

''Gökhan Gönül çok büyük bir oyuncu''

''Salı günü daha büyük bir maç bizi bekliyor''

''Kupayı yine biz kaldıracağız''

MUSTAFA AKIN / İSTANBUL,(DHA)

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maç 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, FIFA'ya başvuruda bulunduklarını ve Türk Milli Takımı'nda oynamak için karar beklediğini söyledi.
''MUTLU DEĞİLİZ AMA ÜZÜLMÜYORUZ''
Karşılaşmada çok iyi oynamadıklarını ifade eden Arslan, "Zemin iyi değildi. Zor olacağını biliyorduk. 1 puan aldık. Mutlu değiliz ama üzülmüyoruz. Salı günü daha büyük bir maçımız var. Orada yüzde yüzümüzü vermek ve tarih yazmak istiyoruz" dedi.
''HAKEMİ TEBRİK EDERİM İYİ MAÇ ÇIKARDI''
Mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek'in Beşiktaş'ı kollamadığını söyleyen Tolgay Arslan, ''Sonuçta futbol oynuyoruz. Hakemi tebrik ederim iyi maç çıkardı. Onlarda insan. Ben de hata yapıyorum. Onları rahat bırakalım. İlk defa böyle gördüm her pozisyon hakeme gittiler" şeklinde konuştu.
''GÖKHAN GÖNÜL ÇOK BÜYÜK BİR OYUNCU''
Sarı-lacivertli taraftarların Gökhan Gönül'ü protesto etmesinin hatırlatılması üzerine Tolgay, ''Zaten maç içerisinde görmedik, görmek istemedik. Gökhan Gönül çok büyük bir oyuncu. Maçtan önce konuştu. Bizi motive etti" diye konuştu.
''FIFA'NIN KARARINI BEKLİYORUM''
Milli takım konusunda son kararını verdiğini açıklayan Arslan, ''FIFA'ya bir kaç hafta önce başvurduk onu bekliyoruz. Türk milli takımında oynamak için FIFA'nın kararını bekliyorum.
''SALI GÜNÜ DAHA BÜYÜK BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR''
Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ifade eden Tolgay Arslan, ''İlk önce benim tercihim Beşiktaş. İnşallah bu büyük kulüpte daha senelerce oynarım. Maçın ilk 10-15 dakikasında baskı olacağını biliyorduk. Ama onlarda çok basmadılar. O yüzden bizde riske girmek istemedik. Vodafone'de oynasaydık bambaşka bir maç görürdük. 1 puanı aldık. Şimdi salı günü daha büyük bir maç bizi bekliyor.
''KUPAYI YİNE BİZ KALDIRACAĞIZ''
Tolgay son olarak ise ligde daha 13'ünü haftada olunduğunu hatırlatarak, ''34'üncü haftadan sonra kupayı yine biz kaldıracağız ona çok eminiz."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler