YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Hazırlık Maçında Galip

Türkiye - Çekya: 67-66 İSTANBUL, (DHA) 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını Çekya'da sürdüren A Milli Takım, hazırlık maçında Çekya'yı 67-66 mağlup etti. A

Türkiye - Çekya: 67-66

İSTANBUL, (DHA)

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını Çekya'da sürdüren A Milli Takım, hazırlık maçında Çekya'yı 67-66 mağlup etti.
A Milli Takım, Çekya'nın başkenti Prag'da oynadığı hazırlık maçında rakibi karşısında ilk çeyreği 21-16 önde tamamladı, soyunma odasına da 33-31 ile avantajlı gitti.
3. periyotta Çekya'ya karşı 52-48 üstünlük sağlayan Türkiye, 4. periyodu büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada son hücumu Ali Muhammed ile kullandı ve oyuncunun kaydettiği 3 sayılık basketle maçı 67-66 galip tamamladı.
Bu gece geç saatlerde İstanbul'a dönecek olan A Milli Takım, 18 Ağustos Cuma günü bölgede oynayacağı turnuva için İsrail'e gidecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler