YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ufuk’tan anne-babalara aile içi iletişim semineri

Ufuk Okulları Annelere yönelik “Ufuklu Anneler Okuyor” ve babalara yönelik “Babamla Okulumda Kahvaltı” projelerinden sonra...

Ufuk’tan anne-babalara aile içi iletişim semineri

Ufuk Okulları Annelere yönelik “Ufuklu Anneler Okuyor” ve babalara yönelik “Babamla Okulumda Kahvaltı” projelerinden sonra aile içi sağlıklı iletişim semineri düzenledi. Şişli Özel Ufuk İlköğretim Okulu velilerine yönelik yapılan iki haftalık "Kaliteli Aile Ve Evlilik Hayatı Eğitimi"ne 50 veli katıldı.
"İyi bir karı-koca olmadan, iyi bir ana-baba olunabilir mi?" sorusuna cevap bulabilmek için okulun konferans salonunda, Aile ve Evlilik Danışmanı İlyas Türkmen tarafından farklı seanslar halinde "Kaliteli Aile ve Evlilik Hayatı Eğitimi" semineri verildi. Genel olarak "Ana-Baba Okulu", "Aile İçi İletişim", "Ana-Baba Olabilmek" gibi seminerler yapılırken; ana babalık rolü yanında iyi bir eş olabilmenin önemi vurgulandı.
Aile ve evliliğin önemini, sorumlulukları yeniden hatırlamak, iletişim ve ilişkiye zarar veren olumsuz davranışları tanımak, anlamak ve bu davranışları değiştirmek amaçlanan seminer sonunda katılımcılara "Katılım Sertifikası" verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler