YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üsküdar'da cadde ortasında silahlı dehşet

Üsküdar’da yolda birlikte yürüdüğü kişiler arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi silahla vuruldu.

Üsküdar'da cadde ortasında silahlı dehşet

Üsküdar’da yolda birlikte yürüdüğü kişiler arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi silahla vuruldu.

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Olay dün akşam saatlerinde Üsküdar Bulgurlu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Kenan Hanoğlu (46), yanındaki 5 kişiyle cadde üzerinde yürürken şahıslar arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada iki kişi silahına sarıldı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında devam eden kavga sırasında Hanoğlu, kavga eden tarafları ayırmak istedi. Şüphelilerden biri, yere düşen bir kişi tekmelerken silahını ateşledi. Seken kurşun Hanoğlu’nun bacağına isabet etti.

Yaşanan kavga ve Hanoğlu’nun vurulma anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Hanoğlu ve beraberindeki 5 kişinin kaldırımda yürüdüğü ve bir anda kavga çıktığı görülüyor. Taraflar tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırırken, 2 kişinin silah çektiği anlar görüntülere yansıyor.

Kavga sırasında vurulan Hanoğlu’nun sendeleyerek yürümeye çalıştığı anlar da saniye saniye görüntüleniyor.Kavga sonrası saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Olay yerinden geçen polis ekipleri yaralıyı fark edince hemen yardıma koştu. Yaralı Kenan Hanoğlu, olay yerine gelen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise boş kovanları topladı. Hastanede tedavi altına alınan Hanoğlu’nun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Kaçan saldırganların yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler