YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşam Mücadelesinde En Büyük Destekçileri Olacak

Büyükçekmece Belediyesinin ‘Akülü Tekerlekli Sandalye’ kampanyası altı ailenin yüzünü daha güldürdü.Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam...

Büyükçekmece Belediyesinin ‘Akülü Tekerlekli Sandalye’ kampanyası altı ailenin yüzünü daha güldürdü.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Büyükçekmece Belediyesi engelli ve yaşlı vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye vermeye devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından tespit edilerek akülü tekerlekli sandalye verilen aileler duygularını gizleyemedi.

“Engelleri hep birlikte aşmalıyız” diyen Büyükçekmece Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, "Öncelikle hepimizin her an bir engelli olabileceğimizi unutmayalım. Bunlar sosyal sorumluluk anlamında ortaya konan güzel projeler ve çalışmalar. Bugün de bunlardan birini Büyükçekmece Belediyesi yapıyor. Umuyoruz insanlarımızın bu tür araçlara ihtiyaçları olmasın ama maalesef bu bir dünya gerçeği. Bu anlamda engellilerimize karşı da her türlü duyarlılığı ve yardımı sağlamak noktasında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

İhtiyaç sahipleri tekerlekli sandalyelerin yaşam mücadelesinde en büyük destekçisi olacağını bundan böyle daha az yardım ile sokağa çıkabileceklerini de ifade etti. Akülü tekerlekli sandalyeler, Büyükçekmece belediyesi Başkan yardımcısı Bayram Ali Üner, Halkla İlişkiler Müdürü Rıdvan Orhan eşliği ile sahiplerine ulaştırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler