YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"yeditepe Huzur" Uygulamasında Ele Geçirilen Malzemeler Emniyette Sergilendi

İSTANBUL'un 39 ilçesinde, 4 bin 700 polisin katılımıyla gerçekleştirilen “Yeditepe Huzur" adlı genel asayiş uygulamasında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

"yeditepe Huzur" Uygulamasında Ele Geçirilen Malzemeler Emniyette Sergilendi

İSTANBUL'un 39 ilçesinde, 4 bin 700 polisin katılımıyla gerçekleştirilen “Yeditepe Huzur" adlı genel asayiş uygulamasında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sergilendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde kent genelindeki toplam 39 ilçede, 4700 polis memurunun katılımıyla, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan yönetiminde “Yeditepe Huzur" adı altında genel asayiş uygulaması düzenledi. Uygulamalar sırasında şüpheli görülen araçlar ve kişiler durdurularak üst araması yapıldı. 21 bin 250 kişi üzerinde Genel Bilgi Taraması (GBT) testi yapıldı. Bu kişilerden çeşitli nedenlerden dolayı aranması bulunan 129 kişi gözaltına alınıp, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 4 bin 729 araç üzerinde yapılan sorgulamalarda ise çeşitli nedenlerden dolayı 96 araç trafikten men edildi. Denetlemesi yapılan 1050 işyerinden 82 tanesine de işlem uygulandı.

TABANCA, UYUŞTURUCU, SAHTE PARA...
Genel asayiş uygulamasında ele geçirilen malzemeler Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde basına sergilendi. Yapılan uygulamada; 23 adet tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda fişek, kesici aletler, 465 gram uyuşturucu madde, 7bin 50 TL sahte para, 2 bin 700 paket kaçak sigara, tombala ve kumar makineleri ile çeşitli suç unsuru içeren maddeye el konuldu.

()


Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler