YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Morgül'den Fulden Uras'a Tam Destek

İSTANBUL,(DHA)- Özel bir televizyon kanalında yeni başlayan programı "Yılmaz Morgül'le Mutlu Günler Türkiye"de dün sabah Fulden Uras'ı konuk alan Yılmaz

Yılmaz Morgül'den Fulden Uras'a Tam Destek

İSTANBUL,(DHA)- Özel bir televizyon kanalında yeni başlayan programı "Yılmaz Morgül'le Mutlu Günler Türkiye"de dün sabah Fulden Uras'ı konuk alan Yılmaz Morgül, Türkiye'deki kelebek hastası çocuklara değindi.

Sanatçı Fulden Uras'ın kuruculuğunu ve başkanlığını yaptığı Hayaller Gerçek Olsa Derneği ile Türkiye'deki yüzlerce kelebek hastası çocuklar için yardım seferberliği başlatan Fulden Uras'ı canlı yayında tebrik ve takdir eden Morgül, derneğe kayıtlı kelebek çocukların görüntülerini de canlı yayına vererek bu hastalığa farkındalık yarattı.

HALK KONSERİ İLE DAHA FAZLA FARKINDALIK YARATACAKLAR

Fulden Uras'ın başlattığı bu yardım seferberliğine Nilüfer, Orhan Gencebay, Galatasaraylı futbolcular da dahil olmak üzere, birçok ünlü sanatçının ve Türk halkının Dernekteki kelebek hastası çocuklar için el ele verdiğinin dile getirildiği programda duygulu anlar yaşandı. Duyarlı ve yardımsever kişiliğiyle bilinen Yılmaz Morgül, canlı yayında Fulden Uras'la birlikte kelebek hastası çocuklar için birlikte halk konseri vereceğini ve bu hastalığa daha fazla farkındalık yaratacaklarını dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler