YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yolda Kalan Tavuğu Kurtardı

  YOLDA KALAN TAVUĞU KURTARDI - AÇ KALAN SOKAK HAVVANLARINA HAYVANSEVERLER SAHİP ÇIKTI Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA Üsküdar sahilinde nerden geldiği belli olmayan ve

YOLDA KALAN TAVUĞU KURTARDI

- AÇ KALAN SOKAK HAVVANLARINA HAYVANSEVERLER SAHİP ÇIKTI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA
Üsküdar sahilinde nerden geldiği belli olmayan ve yoğun kar nedeniyle yolda kalan tavuğu otobüs sürücüsü kurtardı. Aç kalan sokak hayvanlarına ise hayvan severler sahip çıktı.

SÜRÜCÜLERİ ŞAŞIRTAN TAVUK
İstanbul'da etkili olan kar yağışı insanları olduğu kadar hayvanları da etkiledi. Üsküdar sahili kız kulesi karşısında yolda duran tavuğu gören sürücüler ne yapacaklarını şaşırdı. Kimi sürücüler yoluna devam ederken bir İETT otobüsü sürücüsünü tavuğu fark edince yolcu dolu otobüsü yol kenarına çekti. Otobüsten inen sürücü Ömer Fatih zorda olsa tavuğu yakalayarak kucağına aldı.Sürücü tavuğu alarak tekrar otobüse bindi. Otobüs sürücü ezilmekten kurtardığı tavuğu Ataşehir hayvan barınağına götüreceğini söyleyerek yoluna devam etti.

SOKAK HAYVANLARINA YİYECEK VERDİLER
Karlı ve soğuk havada yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan hayvanların imdadına da hayvan severler yetişti. Küçükçekmece'de sokak hayvanlarını unutmayan hayvan severler sabah erkenden kalkarak onlara yiyecek bıraktı.

Görüntü Dökümü
--------
/ÜSKÜDAR
-Yoldaki tavuğun görüntüsü
-Seyir halindeki araçların görüntüsü
-Bir İETT otobüsü sürücünün durması
-Araçtan inmesi
-Tavuğu yakalaması
-Otobüse götürmesi
-Sürücü ile röp
/KÜÇÜKÇEKMECE
-Sokak hayvanları
-Hayvanseverlerin yiyecek vermesi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler