YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

13 Saat Sonra Pompalı Tüfeği Ile Teslim Oldu (2)

HASTANEYE YATIRILDI İzmir'in Buca İlçesi'nde eşi ve çocuğunu rehin tuttuğu evin penceresine çıktıktan sonra elindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açan özel güvenlik

HASTANEYE YATIRILDI
İzmir'in Buca İlçesi'nde eşi ve çocuğunu rehin tuttuğu evin penceresine çıktıktan sonra elindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açan özel güvenlik görevlisi M.C., polisin 13 saat süren ikna çalışması sonunda teslim olmasının ardından emniyete götürüldü.
Buradan sağlık kontrolü için hastaneye götürülen M.C.'ye, psikiyatri kliniğinde doktorlar tarafından şizofreni tanısı konuldu. Ağır psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen M.C. buradan da tedavi altına alınması için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.
Tedaviye alınan M.C.'nin, bölgelerindeki uyuşturucu çetelerine savaş açtığını, onları korkutmak için böyle bir olay yaptığını söylediği öne sürüldü.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler