YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

18. Bergama Çocuk Şenliği

İZMİR (AA) - Bergama Belediyesi'nin bu yıl 18. kez düzenlediği Bergama Çocuk Şenliği'ne 6 ülkeden 120 öğrenci katılacak.

İZMİR - Bergama Belediyesi'nin bu yıl 18. kez düzenlediği Bergama Çocuk Şenliği'ne 6 ülkeden 120 öğrenci katılacak. Bergama'da 19-24 Nisan arasında düzenlenecek olan şenliğin startı, 19 Nisan Cumartesi günü katılımcı ülke öğrencilerinin ve delegasyonun ilçeye gelişiyle verilecek. Pazartesi günü saat 10.00'da ise Endüstri Meslek Lisesi'nden İstiklal Meydanı'na kadar sürecek olan geleneksel kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek, sonrasında Cumhuriyet Meydanı'nda açılış gösterileri yapılacak. Şenlik kapsamında, 22 Nisan'da konuk öğrenciler ilçe protokolüne resmi ziyaretlerde bulunacak. Ulusal Egemenlik Haftası'nı şenlik atmosferinde karşılayacak olan Bergama'da 23 Nisan'da ise resmi törenler düzenlenecek. Bergama Çocuk Şenliği, 23 Nisan akşamı saat 19:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek veda gösterileriyle sona erecek. Konuklar, 24 Nisan'da Bergama'dan ayrılacak. 18. Çocuk Şenliği kapsamında Bergama bu yıl, Bulgaristan, Romanya, Bosna Hersek, Moldova, Almanya, Yunanistan olmak üzere altı ülkeden 120 öğrenciyi ağırlayacak. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 23 Nisan'ı şenlik havasında kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek herkesi etkinliğe davet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler