YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı-Selçuk, Aliağa Ve Tire Ilçelerinde Bayram, Fener Alayıve Konser Etkinlikleriyle Coşkuyla Kutlandı

İZMİR (A.A) - Selçuk, Aliağa ve Tire ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı ve

İZMİR (A.A) - Selçuk, Aliağa ve Tire ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı ve konser etkinlikleri düzenlendi.

Selçuk Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde fener alayı gerçekleştirildi. Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, İstasyon Meydanı'ndan başlayarak ilçe sokaklarında meşalelerle yürüyüş düzenleyen katılımcılar, hep birlikte 10. Yıl Marşı'nı seslendirdi.

Şehir turunun ardından yeniden İstasyon Meydanı'nda son bulan yürüşüşün ardından burada düzenlenen kutlamada, mücadele ettikleri ligde şampiyon olan Selçuk Belediyespor takımı, kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Ülgür'e takdim etti.

Kutlama programında Selçuk Belediyespor Halk Oyunları ve Selçuk Roman Dans Topluluğu ekibi de birer gösteri sundu. Kutlama, "C5" grubunun konseri ile sona erdi.

-ALİAĞA-

Aliağa'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı ve "gençlik konseri" etkinliği düzenlendi. Aliağa sokaklarında düzenlenen fener alayı, binlerce kişinin katılımıyla görsel bir şölene dönüştü.

Bayram kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda da "Zakkum" grubu konser verdi.

-Tire-

Tire ilçesinde de bayram dolayısıyla düzenlenen fener alayı düzenlendi.

Zeytinova Belediye Başkanı Ali Doğu, Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şube Başkanı Günay Özbek, Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı, Türk Hava Kurumu Tire Şubesi Genç Kanatlar Topluluğu ve Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Hürmüz Çakır'ın da katıldığı yürüyüşte, katılımcılar Tire Belediye Bandosu eşliğinde marşlar söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şubesi Halk Oyunları Ekibi zeybek gösterisi sundu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler