YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağabeyinin Düğün Günü Cenazesi Toprağa Verildi

Taylan YILDIRIM/ İZMİR, Geçen cuma gecesi saat 23.30 sıralarında Güzelyalı 56 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, otobüs terminalinde çalışan Serkan Ayyıldız,

Ağabeyinin Düğün Günü Cenazesi Toprağa Verildi

Taylan YILDIRIM/ İZMİR, Geçen cuma gecesi saat 23.30 sıralarında Güzelyalı 56 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, otobüs terminalinde çalışan Serkan Ayyıldız, sokakta karşılaştığı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle tartıştı. Çıkan kavga sırasında, göğsünden bıçaklanıp ağır yaralı olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Ayyıldız, hayatını kaybetti. Serkan Ayyıldız'ın cenazesi, dün Hakim Efendi Cami'nde kılınan namazın ardından, Buca Gökdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.
AĞABEYİNİN DÜĞÜN GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Olay sonrasında, harekete geçen polisin araştırmasında, Serkan Ayyıldız'ın, otogardaki mesaisinin bitmesinin ardından, servisle evinin yakınına kadar gelip İnönü Caddesi üzerinde indiği belirlendi. Ardından evine doğru yürüyen Ayyıldız'ın burada önünü kesen katil ya da katillerin göğsünden bıçakladıktan sonra kaçtıkları saptandı. Ancak polisin olay yerindeki araştırmalarına rağmen, olayı aydınlatacak kanıt, bilgileri verecek görgü tanığı bulunamadı. Polis,olay yeri ve çevresindeki tüm kamera görüntülerine el koydu. Görüntülerde, ipucu bulmak için polisin incelemesinin sürdüğü açıklandı.
Bu arada gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan Serkan Ayyıldız'ın acı haberi, büyük oğullarının düğününe hazırlanan ailesine de yıktı. Serkan Ayyıldız'ın, ağabeyi Birkan Ayyıldız evleneceği gün, toprağa verildiği ortaya çıktı. Acı olay nedeniyle düğün de ertelendi.
Olayın çözülmesini beklediklerini polisin de bunun için çalıştığını söyleyen baba Birol Ayyıldız, "Olayı ne bir gören ne duyan var. Oğlumun kimseyle biri sorunu yoktu. Gasp da edilmemiş, kim niye öldürür? Olayla ilgili bilgisi olanların polisi aramasını istiyorum" dedi.

Ağabeyinin Düğün Günü Cenazesi Toprağa Verildi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler