YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aliağa’da İşletmelere İlkyardım Eğitimi

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerini eğitimlerle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak, işletmelerde çalışan her 10...

Aliağa’da İşletmelere İlkyardım Eğitimi

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerini eğitimlerle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak, işletmelerde çalışan her 10 kişiden birinin ilk yardım eğitimi almasının yasal zorunluluk olmasından yola çıkan ALTO, 2 gün süren ilkyardım eğitimi düzenledi.

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı sertifikanın verildiği, 20 kişinin katıldığı ilkyardım eğitimi iki gün 16 saat sürdü.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitimlerin devam edeceğini bildiren ALTO Başkanı Adnan Saka, üyelerinin daha kurumsal bir kimliğe kavuşmasını istediklerini, bunun da bazı eğitimleri almaktan ve altyapı oluşturmaktan geçtiğini söyledi. Başkan Saka, “Üyelerimiz herhangi bir cezai yaptırımla karşı karşıya kalmamalı. Biz Oda olarak üyelerimizin ceza almaması için gerekli girişimlerde bulunmalıyız, nitekim elimizden geldiğince de bu konuda hizmet vermeye çalışıyoruz. Ancak, eğitimlerin hiçbir zaman zorunluluktan ibaret olmadığının hem işletmeler hem de halk tarafından bilinmesi gerekiyor” diye konuştu.

Üyeleri ile daha sıkı bir diyalog içinde olabilmek için bazı planlamalar da yaptıklarını sözlerine ekleyen Saka, şöyle devam etti: “Biz istiyoruz ki; iletişim ağımız üyelerimizle daha sıkı kurulsun, üyelerimiz talepleri ve beklentileri ile bize daha kolay biz de üyelerimize anlatmak ve aktarmak istediklerimizle daha rahat ulaşalım. Bugün bazı Avrupa ülkelerinde Odalar işleyişi ile ticari ve ekonomik hayata önderlik ediyor. Üyelerine geniş hizmet ağı ile etkin hizmet verebiliyorlar. Biz de Oda olarak incelemelerimiz doğrultusunda işleyişimizde değişikliklere gidiyor, gelişim göstermeye çalışıyoruz. Eğitim konusundaki yoğunluğumuz ve eğitimlerle daha çok üyeye ulaşmaya çalışmamız bundandır. Yalnız yine unutulmaması gereken bir konu üye bizden hizmet istemeli bizi bazı hizmetleri vermemiz konusunda teşvik etmeli. Biz Oda olarak verebileceğimiz en iyi ve etkin hizmeti verme konusunda çok istekliyiz. Öyle ki, sadece bir üyeden bile hizmet alma konusunda talep geldiğinde, ne yapabileceğimiz konusunda araştırmalarda bulunuyor, gereğini yapmaya çalışıyoruz.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler