YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aliağa'da 'tarih Ve Coğrafya Projeleri' Sergisi

İzmir’in Aliağa ilçesinde 'Tarih ve Coğrafya' konulu proje sergisi açıldı.TED Aliağa Koleji Vakfı Özel Lisesi...

Aliağa'da 'tarih Ve Coğrafya Projeleri' Sergisi

İzmir’in Aliağa ilçesinde 'Tarih ve Coğrafya' konulu proje sergisi açıldı.

TED Aliağa Koleji Vakfı Özel Lisesi Sosyal Bilgiler bölümü öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan sergide küresel ısınmadan, savaş meydanlarını gösteren maketlere, meteorolojik olaylardan, doğal afetlere kadar birçok projenin yanı sıra, nesli tükenen hayvanlar, çeşitli tarihi ve coğrafi konular maket ve posterleriyle sunuldu.

Yoğun ilgi gören serginin açılışında konuşan TED Aliağa Koleji Lise Müdürü ve Genel Koordinatörü Orkun Karapostal, öğrencilerin çok başarılı bir sergi ortaya çıkardığını belirterek, "Öğrencilerimiz bu sergi çervesinde projelerini sunmanın yanı sıra, birçok konuda bilgilerini tazeleme ve yeni bilgiler edinme fırsatı buldular.Bu noktada sergimizin amacına ulaştığına inanıyorum, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler