YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alsancak Devlet Hastanesi'nde 'göz Lazer Ve Anjiyo Merkezi' Açıldı

Nevvar-Salih İşgören Alsancak Devlet Hastanesi'nde Aksoy Lions Kulübü'nün desteğiyle 'Göz Lazer ve Anjiyo Merkezi' açıldı.

Nevvar-Salih İşgören Alsancak Devlet Hastanesi'nde Aksoy Lions Kulübü'nün desteğiyle 'Göz Lazer ve Anjiyo Merkezi' açıldı.

Merkezin açılışına Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz, Alsancak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Aslan Savaşan, Aksoy Lions Kulübü Başkanı Zehra Oluk, 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ahmet Aşır ve hastane yönetimi katıldı.

Açılış münasebetiyle düzenlenen törende bir konuşma yapan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Bu merkezin açılışı, sivil toplum örgütleri ile devlet ve kurumlar arası işbirliğinin gerçekleşmesinin en güzel örneğidir. Biz de Konak Belediyesi olarak eğitim ve sağlık alanında halkımıza olabildiğince destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ahmet Aşır ise, 4-7 yaş arası çocukların göz hastalıklarına tanı konmasıyla ilgili bir proje gerçekleştirdiklerini belirterek, "İzmir Valisi Sayın Cahit Kıraç'ın da destek verdiği projemizin protokolü hazırlandı. 20 bin dolar tutarındaki projeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından katkılarından dolayı, Başkan Tartan tarafından Aksoy Lions Kulübü Başkanı Zehra Oluk'a, Başhekim Savaşan tarafından da hayırsever Nevin Belendır'a teşekkür plaketi sundu.

Açılışta merkeze klima hediye etme sözü veren Başkan Tartan, ardından göz muayenesi oldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler