YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altay Taşınıyor

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Yıkım tebligatının henüz kendilerine ulaşmadığını söyleyen Başkan Cihangir Marmara, "Tebligat gelince binayı boşaltırız. Stattaki haklarımız devam

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Yıkım tebligatının henüz kendilerine ulaşmadığını söyleyen Başkan Cihangir Marmara, "Tebligat gelince binayı boşaltırız. Stattaki haklarımız devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar kanalıyla tribünler yenilenince stadı yeniden kiralama sözünü almıştık. Bizim için sorun yok" dedi.
Bayram sonrası, binayı kullanan altyapıyı Gaziemir Tesisleri'ne taşıyacak siyah-beyazlılar, 19on4 lisanslı ürün mağazası için Alsancak'ta yer aramaya başladı.
Bu arada yıkım ihalesini alan Nerman Hafriyat yetkilileri tesisin anahtarlarını değiştirirken, çim sahanın bakımını sürdüren Altay görevlilerine yedek anahtar verildi. Yıkım çalışmaları sırasında ışıklandırma sistemi ve sahaya dokunulmayacak. Tozdan etkilenmemesi için brandayla kapatılacak zeminin bakımını da yine Altay görevlileri yapacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler