YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altay Yeni Sezonda Buca Stadı'nda Oynamak Istiyor

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Yönetimin, Atatürk Stadı'na kira ücreti vermek yerine, Alsancak Stadı'nda olduğu gibi çevre ilçelerdeki statlardan birinin kullanım hakkını istediği öğrenildi.

Altay Yeni Sezonda Buca Stadı'nda Oynamak Istiyor

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Yönetimin, Atatürk Stadı'na kira ücreti vermek yerine, Alsancak Stadı'nda olduğu gibi çevre ilçelerdeki statlardan birinin kullanım hakkını istediği öğrenildi. Ali Osman Tatlısu'nun siyah beyazlılara, 3'üncü Lig'de karşılaşmalarını oynayabilmeleri için Buca İlçe Stadı, Ulucak Stadı, Torbalı Stadı ve Menemen İlçe Stadı gibi alternatifler sunduğu ifade edildi. Yönetimin, Buca İlçe Stadı'nı uygun gördüğü öğrenildi. Altay, anlaşma sağlaması halinde hem kira ödemeyecek, hem de reklam gelirleri elde edecek.
YÖNETİMDEN SOLAR ENERJİ PROJESİ
Altay Başkanı Cihangir Marmara, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde elektrik tasarrufu sağlanması için İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban'la bir araya geldi. Aylık elektrik faturası 100 bin TL'yi aşan siyah beyazlılarda Başkan Marmara, "Geliştirdiğimiz solar enerji projesi, binamızın üstünde güneş enerjisinden faydalanıp elektrik tüketimini minumuma indirmemizi sağlayacak. İZKA'dan kaynak desteğini istedik. Bu yıl olmasa bile önümüzdeki sene kaynak karşılamaya çalışacaklar" dedi.

FOTOĞRAF

Altay Yeni Sezonda Buca Stadı'nda Oynamak Istiyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler