YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altay'da Eski Başkan Konuşmaz Sert Çıktı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Bu paranın 110 bin TL'sinin taraftarların neden olduğu kötü tezahürat cezalarına gittiğini, kendisinin 92 bin TL

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Bu paranın 110 bin TL'sinin taraftarların neden olduğu kötü tezahürat cezalarına gittiğini, kendisinin 92 bin TL aldığını dile getiren Niyazi Konuşmaz, "Kimse benim paramla yöneticilik yapamaz. Paran yoksa çıkmayacaksın meydana. Her gelen benim temliğimden faydalanmak istiyor, faydalandılar da. Ancak sonuç alt küme oldu" dedi. "Benim vereceğim 50-100 bin TL ile kulüp kurtulmaz" diyen Konuşmaz, şöyle devam etti:
"Birileri çıktı, Başkan Cihangir Marmara'nın, "Vodafone ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri anlaşma noktasındayken camiadaki bazı kişiler tarafından sabote edildi" açıklamasına da değinen Niyazi Konuşmaz, bu konuda şunları söyledi:
"Bunu kim bozduysa, büyük hainlik yapmış. Kimlerin anlaşmayı baltaladığı açıklanmalı. 2013'te ben de aynı olayı yaşadım. Alsancak Stadı'nın isim hakkı için DYO ile yapılan anlaşma, yine Altaylı bilinen, yöneticilik yapmış kişiler tarafından engellenmeye çalışıldı. Böyle bir olay varsa buna neden olanları esefle kınıyorum."
Öte yandan Altay yönetimi, sözleşmelerini fesheden altyapı patentli İsmet Kavuştu ve Osman Berk Kınlı ile yeniden anlaştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler