YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altay'da Gözler Başkanlar Zirvesinde

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Futbol Federasyonu ve kulübün eski başkanı Mahmut Özgener'in yöneteceği, saat 16.00'da yapılacak toplantıda takımın küme düşme potasından kurtulması için

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Futbol Federasyonu ve kulübün eski başkanı Mahmut Özgener'in yöneteceği, saat 16.00'da yapılacak toplantıda takımın küme düşme potasından kurtulması için çözüm yollarını tartışılacak. Oyunculara maddi ve manevi destek vermek için kolları sıvayan eski başkan ve yöneticiler camiada bütünlüğü sağlayıp, siyah-beyazlı ekibin son 8 haftada motivasyonunu üst seviyede tutmayı hedefliyor.
Özgener'in yanı sıra eski başkanlardan Erdoğan Tözge, Nafiz Zorlu, Erdinç Altınyeleklioğlu, Mehmet Erdoğan, Melih Tunç Tandoğan, Niyazi Konuşmaz, Ahmet Taşpınar ve Ömer Hızlıok'un davet edildiği toplantıda Kulüp Başkanı Aslan Savaşan, ilk olarak kulübün hesapları hakkında bilgilendirmede bulunacağını söyledi. Bir sinerji oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Aslan Savaşan, "Birlik ve beraberlik toplantısında herkes fikirlerini ve önerilerini sunacak, önümüzdeki yılın planlamasını da yapacağız" dedi.
ESKİ BAŞKANLAR NE DEDİ
Erdoğan Tözge: "Altay'ın küme düşmemesi için bir an önce önlemlerimizi almalıyız. Takımla daha yakından ilgilenmeliyiz. Antrenmanlar ve deplasmanlarda onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Maddi konularda da üzerimize düşenleri yapmaya hazırız."
Nafiz Zorlu: "Altay'ın profesyoneller tarafından yönetilmesi gerektiğini defalarca söyledim. Son dönemde amatörce transfer yapıldı. Altyapıda ciddi sorunlar var. Ancak önceliğimiz takımı motive etmek olacak. Gücümüz kadar maddi destekte bulunacağız."
Melih Tunç Tandoğan: "Görev bölümü yapıp, ortak bir karar vermeliyiz. Kaybedecek zamanımız yok. Teyakkuza geçmeliyiz. Geçmişi unutup, kurtuluş formülünü bulmalıyız. Herkes fedakarlık yapmalı. Futbolcuların demoralize olmasını önlemeliyiz, çatlak sese yer yok."
Niyazi Konuşmaz: "Çok kritik bir durumdayız, 8 hafta kaldı ve kümede kalma barajının 5 puan gerisindeyiz. Takımın havasını değiştirmeliyiz. Bir galibiyet alınırsa devamı gelir. Manevi desteğin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Camia Altay'ın yanında olduğunu göstermeli."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler