YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altay'da Hedef Galibiyet

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, (DHA)- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü deplasmanda SBS İnşaat Kırklarelispor'la karşılaşacak Altay'da sakatlığı bulunan ön libero

Altay'da Hedef Galibiyet

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, (DHA)- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü deplasmanda SBS İnşaat Kırklarelispor'la karşılaşacak Altay'da sakatlığı bulunan ön libero Ferhat Çulcuoğlu'nun forma giymesinin zor olduğu açıklandı.
Teknik Direktör Cüneyt Biçer, geçen hafta İzmir'de 2-1 kazandıkları Fethiyespor maçında ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Ferhat'ı tam olarak iyileşmeden riske etmeyi düşünmediğini söyledi. Siyah-beyazlılarda dünya evine girmeye hazırlanan stoper Hayrullah da bu hafta kadroda yer almayacak. Ferhat'ın yokluğunda Maksut'un, Hayrullah'ın yerine ise Murat Türkkan'ın görev alması bekleniyor.
Son 2 deplasman müsabakasında Niğde Belediyespor'a 3-0 yenilip, Konya Anadolu Selçukspor'la 0-0 berabere kalan Altay, Kırklareli'den 3 puanla dönerek şeytanın bacağını kırmak istiyor. Dış sahadaki üçüncü galibiyetlerini almayı hedeflediklerini dile getiren Teknik Direktör Biçer, "Hedeflediğimiz puana ulaşma açısından önemli bir maça çıkacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Kazanarak bir eşiği daha aşmamız gerekiyor. Galip geldikten sonraki süreç lehimize işleyecek. İlerleyen haftalarda üst sıralardaki takımlarla karşılaşacağız. Zorlu periyoda avantajlı girmeliyiz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler