YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altay'da Tahir'e Af Sinyali

Onur ATIŞ/İZMİR, Asbaşkan Sadettin Ünlü, Tahir'in hem yetenekli bir futbolcu, hem de karakterli bir insan olduğunu belirterek, "Yönetim kurulu toplantısında Tahir'in

Onur ATIŞ/İZMİR, Asbaşkan Sadettin Ünlü, Tahir'in hem yetenekli bir futbolcu, hem de karakterli bir insan olduğunu belirterek, "Yönetim kurulu toplantısında Tahir'in affedilmesi konusunda görüş bildirdim. Kendisiyle de görüştüm. Geçen sezon 3'üncü Lig'de 27 maçta 21 gol atan bir futbolcuya bir şans daha verilmesi gerektiğine inanıyorum. Tahir, taraftarımızla bazı gerginlikler yaşadı. Ancak bunu telafi edeceğine inanıyorum" dedi.
Tahir'in sözleşmesini feshetmediklerini de anlatan Sadettin Ünlü, ancak İlyas'ın geri dönüşünün zor olduğunu söyledi. Pazar günü deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçına değinen Ünlü, "Bandırma'ya galibiyet için gidiyoruz. 7 haftadır camiayı üzdük. Kazanarak devre arasına umutlu gireceğiz" yorumunu yaptı.
Teknik direktör Serhat Güller'in bu maçta sakat olan sağ bek Yüksel'in yerine Serkan'a, cezalı sol kanat Ozan'ın yerine Mikail'e ve stoper Gökhan'ın yerine de Ömer'e şans vermesi bekleniyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler