YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altay'la Borçlar Bitmediği Için Sezon Sonu Da Yasak Gelecek

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Geleceği düşünerek oyunculara uzun süreli sözleşmeler imzalattıklarını hatırlatan Köroğlu, futbolcuların serbest kalmalarını önlemek için ödemeleri düzenli yaptıklarını ifade etti.

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Geleceği düşünerek oyunculara uzun süreli sözleşmeler imzalattıklarını hatırlatan Köroğlu, futbolcuların serbest kalmalarını önlemek için ödemeleri düzenli yaptıklarını ifade etti. Altay, eski oyunculardan Yunus Altun, Erol Yükseker, Mustafa Cevahir, Zafer Şahin, Muhsin Erözkan, Burak Karaduman, Serkan Akın, Korhan Öztürk, Ali Şaşal, Hasan Erbey, Fatih Kaldan, Mehmet Yılmaz, Hüseyin Kuday, Tiago, teknik direktörler Ümit Kayıhan, Turgut Uçar, Fatih Roşan ve Sportif Direktör Cenk Tekelioğlu ile davalık.
ESKİ BORÇLAR BELİNİ BÜKTÜ
Altay'da Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetim, geçmiş dönemlerden kalan borçlarla boğuşuyor. Sezon başında teknik direktör Ekrem Al'ın yanı sıra eski futbolculardan Ziya Şakar, Gürkan Ekren, Tuna Aktürk, Mehmet Şen ve Emirhan Özdemir'e 240 bin TL ödeme yaparak Ulusal Lisans alma hakkı kazanan ve transfer yasağını engelleyen siyah beyazlılar, son olarak İsa ve Göksel'e yapılan 204 bin TL'lik ödemeyle geçmişe dönük toplam 404 bin TL'lik borcu kapattı. Eski borçlarla birlikte kulübün tek gelir kaynağı olan Alsancak Stadı'nın sezon başında kapatılması yönetimi darboğaza itti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler