YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınordu Başkanı Özkan: Play Off'a Kalmadığımıza Sevindim

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de geçen sezon play off'a kalmayı averajla kaçıran Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan,

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de geçen sezon play off'a kalmayı averajla kaçıran Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Play off'a kalmadığımız için üzülmedim, sevindim" dedi.
Başkan Özkan, özel tv'de bir yaptığı röportajda Süper Lig'e yükselmeleri için henüz erken olduğunu ifade ederek, "Ben bu işi biliyorum. Bu işe yeni başlamış, popülist bir yönetici değilim. 35'li yaşlarımdan başlayarak 3'üncü Lig'de, 2'nci Lig'de, TFF 1'inci Lig'de şampiyonluklar yaşayıp, Süper Lig'e kadar herşeyi gördüm. Altyapıda almadığımız kupa kalmadı.
Burada gökdelen inşaa ediyoruz. Bunun temeli çok sağlam olmalı, yoksa 5 katlı bir bina bile göçer gider. Altınordu'da 2020 yılında Süper Lig'e çıkma, 2023'te Avrupa kupalarına gitme hedefimiz var" dedi.
Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'nin uzun süredir hayalini kurduğu bir yerleşke olduğunu ifade eden Seyit Mehmet Özkan, "30'lu yaşlarımda Avrupa'da birçok tesisi gezdim ve bu tesisler hep hayalimde vardı. Burası çocuklarımız için bir okul. Yılların tecrübesini buraya aktardık. Şimdilik 75 çocuğumuz futbol eğitimi alıyor, yurtta kalıyorlar. İkinci lojman yapıldıktan sonra tesisimiz 100 gence hizmet verecek. Yetiştirici olmak istiyorsak, tüketen değil üreten olmak istiyorsak bunları yapmalıyız. Türkiye'de 30 milyon genç nüfus var. En önemli kaynağımız gençlerimiz diyoruz. Gençlerdeki potansiyeli ortaya çıkarmak biz yetişkinlerin işi. Çocuklarımıza ingilizce eğitimi de veriyoruz, satranç da bizim için çok önemli" diye konuştu.
BERKE'YE AVRUPA'DAN 10 TALİP
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, son olarak A Milli Takım'a davet edilen 17 yaşındaki kalecileri Berke Özer'e, Avrupa'dan 10 kulübün talip olduğunu açıkladı. Bir süre önce Berke'nin bonservis ücretini 5 milyon Euro olarak belirleyen Özkan, "Berke bizim evladımız. Aşağı yukarı Avrupa'dan 10 kulüp bize Berke'yi sordu. Benim hayalim bütün çocuklarımızın Premier Lig, Bundesliga, La Liga, Lig 1, Serie A ve Belçika liglerinde oynaması.
Çocuklarımız A takım forması giydemen gitmeyecek. Bu armaya hizmet edecekler, sonra gidecekler. 3-5 defa giyip gitmeyecekler, en azından yarım sezon oynamalılar. Benim hayalim tam sezon görev almaları. Berke süper bir kaleci, ceza sahasına hakim, ayakları çok iyi ve iletişimi üst düzeyde" yorumu yaptı. Başkan Özkan, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün, kendisine görüşmeye geleceğini söylediğini ancak konuyu bilmediğini dile getirdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler