YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınordu Golcüyü Adana'da Buldu

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Geçen sezon Adana temsilcisinde 22 müsabakada görev alan 1.89 boyundaki forvet oyuncusu rakip fileleri hiç sarsamadı.

Altınordu Golcüyü Adana'da Buldu

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Geçen sezon Adana temsilcisinde 22 müsabakada görev alan 1.89 boyundaki forvet oyuncusu rakip fileleri hiç sarsamadı. Murat Yılmaz, bu sezon Adanaspor'da 2 maçta toplam 20 dakika şans buldu.
26 yaşındaki Murat, daha önce Almanya'da Tennis Borussia Berlin, Dinamo Berlin, FC Hansa Rostock 2 takımlarında oynadıktan sonra 2009-10'da Ankaragücü'ne transfer oldu. Başkent ekibinde forma şansı bulamadığı için Almanya'ya dönüp Türkiyemspor ve Optik Rathenow kulüplerinde ter döken forvet, 2012-13'te Tavşanlı Linyitspor'la anlaştı. Murat, 2013-14'te Medipol Başakşehir'de Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi.

Altınordu Golcüyü Adana'da Buldu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler