YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınordu'da Yeni Transfer Deniz Vural'a Zaman Lazım

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de cuma günü deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak Altınordu'da son transfer Deniz Vural'ın henüz forma giymeye

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de cuma günü deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak Altınordu'da son transfer Deniz Vural'ın henüz forma giymeye hazır olmadığı belirtildi.
Sakatlıktan çıkan gurbetçi orta saha oyuncusunun idman eksiğini kapatmak üzere olduğunu belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Balıkesirspor deplasmanında oyuncumuzun kadroda yer alması zor gözüküyor, ancak milli maç arasında hazır hale gelecek. Özel çalışmalar da yapıyor.
En kısa sürede eksiklerini kapatacak" dedi.
El bileğindeki ağrıları nedeniyle Ankaragücü maçında riske edilmeyen kaleci Berke'nin doktor raporunda ciddi bir soruna rastlanmadığını söyleyen Hüseyin Eroğlu, "Sakatlıktan çıkan Erdoğan, Ankaragücü karşısında görev aldı. Tedavisi süren Enis de düz koşulara başladı. Alican'ın maçtan sonra ağrıları vardı, bir gün dinlendirdik. Balıkesirspor birbirini tanıyan oyunculardan kurulu güçlü bir ekip. Biz de birlikte oynayınca çok güçlüyüz. Kendi futbolumuzu sergileyip kazanmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler