YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınordu'nun 100'leri

İZMİR, Üst üste yaşanan 2 şampiyonlukta büyük pay sahibi olan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, antrenör Ufuk Kahraman, kaleci antrenörü Hüseyin

Altınordu'nun 100'leri

İZMİR, Üst üste yaşanan 2 şampiyonlukta büyük pay sahibi olan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, antrenör Ufuk Kahraman, kaleci antrenörü Hüseyin Yenikaya, performans geliştirme analiz antrenörü Sezgin Takmaz ve Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, Altınordu'nun başında 3'üncü Lig'de 34 lig, 1 kupa, 2'nci Lig'de 34 lig, 2 kupa, PTT 1'inci Ligi'nde ise şu ana dek 20 lig ve 8 kupa olmak üzere 99 müsabakaya çıktı. Altınordu ile gönülden sözleşmesi olduğunu vurgulayan Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:
"Teknik ekibimiz başladığı gibi yola devam ediyor. Kısa vadeli planların yapıldığı bir ortamda, zor bir iş başarıyoruz. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'la 8 yıldır birlikteyiz. İnşallah bu beraberlik daha uzun yıllar devam edecek."
Tüm mesaisini kırmızı lacivertli takıma ayırdığını dile getiren Hüseyin Eroğlu, "İki şampiyonluğu ekip halinde, sistemli ve çok çalışarak başardık. Takım olmak bizim için her şeyden önemli. Kişilerin değil, her zaman sistemin ilk sırada olduğu bir yapıya sahibiz" dedi.
CENGİZ'DEN MUTLUSU YOK
Altınordu altyapısından yetişen ve profesyonel liglerdeki ilk golünü Denizlispor maçında kaydeden Cengiz Ünder, hayatı boyunca unutamayacağı bir an yaşadığını söyledi. "10 yaşımdan beri bugünü bekliyordum" diyen genç oyuncu, mutluluğunu anlatırken şöylme dedi:
"8 yıldır bu formanın hayali ile çalışıyorum. A takımda oynayacağım günü hep özlemle bekledim. Önce forma, şimdi de gol sevinci yaşadım. İlk golümü, yıllarca bana emek veren, yetişmeme katkı sağlayan antrenörlerime ve yöneticilerime armağan ediyorum. Bizi, çok çalışmamız konusunda hep desteklediler. Her türlü ortamı ve fırsatı yarattılar."

Altınordu'nun 100'leriAltınordu'nun 100'leri

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler