YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ALTINORDU'NUN GOLCÜSÜ KAYIP

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Sezon başında İstanbul Başakşehir'den transfer edilen ve takımdaki tek kiralık oyuncu olan 20 yaşındaki golcü oyuncu, teknik direktör Hüseyin

ALTINORDU'NUN GOLCÜSÜ KAYIP

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Sezon başında İstanbul Başakşehir'den transfer edilen ve takımdaki tek kiralık oyuncu olan 20 yaşındaki golcü oyuncu, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun gözüne girmeyi bir türlü başaramadı.
Giresunspor ve Boluspor'a karşı sadece 2 kez ilk 11'de şans bulan İbrahim Yılmaz, forma giydiği 6 karşılaşmada toplam 166 dakika sahada kalırken rakip fileleri sarsamadı. U-20 Milli Takımı'nda da görev alan genç santrfor, son olarak Altınordu U21 takımında Antalyaspor'a 2 gol attı. Altınordu'da sakatlığı nükseden Arif, tedavileri süren Rıza ve Timur yok. Genç stoper Çağlar kafileye alındı.
ALTINORDU TAKSİ YOLLARDA
Altınordu'nun Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi girişinde bulunan Pazar Taksi Durağı'nın ismi, Altınordu Pazar Taksi olarak değiştirildi. Durak Sorumlusu Niyazi Er'in kulüple aynı semtte bulundukları için bu kararı alıp yönetime ilettiklerini söyledi.
Durak çalışanlarıyla bir araya gelen Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise Altınordu'nun adının durağa verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çevre esnafıyla da ilişkilerini sıcak tutmaya çalıştıklarını söyledi.

FOTOĞRAF

ALTINORDU'NUN GOLCÜSÜ KAYIP

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler