YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınordu'nun Gözü Yukarda

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Küme düşme korkusu yaşamadıklarını ve alt sıralarla ilgilenmediklerini ifade eden Eroğlu, "Oynayacağımız 9 karşılaşma daha var.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Küme düşme korkusu yaşamadıklarını ve alt sıralarla ilgilenmediklerini ifade eden Eroğlu, "Oynayacağımız 9 karşılaşma daha var. Ligde üst üste 3 maç kazandığınızda kendinizi bir anda yukarıda bulabiliyorsunuz. Bizim öncelikli hedefimiz Denizlispor deplasmanında 3 puanı alıp çıkışa geçmek. Yukarıya tutunmak istiyoruz" dedi.
Sezonun ilk yarısında da galibiyet özlemi çektikleri bir dönem yaşadıklarını ancak daha sonra toparlandıklarını hatırlatan Eroğlu, "Milli maç nedeniyle lige verilen arada kadro derinliğimiz arttı. Sakatlıktan çıkan Yusuf Abdioğlu, Oğulcan, Berk gibi futbolcularımız idman eksiklerini kapatıyor. Üzerimizdeki kötü havayı atlattık" diye konuştu.
Altınordu'da sağ kanat Abdülkadir ve Enis'in tedavileri sürüyor. Alican, Yusuf Yalçın, Ali Mert, Hamit ve Berke ise milli takım kampında yer alıyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler