YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkasspor Finallerde Üstün

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- EFELER Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyerek finale yükselen Arkasspor, şampiyonluk için yarışacağı Halkbank'la şimdiye kadar

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- EFELER Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyerek finale yükselen Arkasspor, şampiyonluk için yarışacağı Halkbank'la şimdiye kadar çıktığı finallerde rakibine karşı büyük üstünlük kurdu.
Mavi beyazlılar, Başkent temsilcisi ile oynadığı play off maçlarında 12 galibiyet, 3 yenilgi aldı. İzmir ekibi 2005-06'da Marmaris'te yapılan dörtlü finalde Halkbank'ı 3-0 ve 3-1 yenerek şampiyon oldu. Arkasspor, 2006-07'de rakibini dörtlü finalde Eskişehir'de ve Adana'da 3-2 mağlup ederek kupaya uzandı. Arkasspor, 2010-11 sezonunda yarı finalde Halkbank karşısında hem evinde hem deplasmanda 3-1'lik skorlarla tur atlasa da finalde kupayı Fenerbahçe'ye kaptırdı.
2011-12'de Çanakkale'de yarı finalde Halkbank'ı 3-1 mağlup eden Arkasspor, finalde Fenerbahçe'den yine şampiyonluğu alamadı. 2012-13'te iki takım final serisinde rakip oldu. Arkasspor deplasmandaki 3-1'lik galibiyet ve 3-2'lik mağlubiyetin ardından İzmir'de 3-1 ve 3-0'lık zaferlerle seride durumu 3-1'e taşıyarak şampiyonluğu elde etti.
Halbank'ı 2014-15'te dörtlü finalde 3-1 ve 3-0 mağlup eden Arkasspor, Adana'da dördüncü şampiyonluğunu ilan etti. Geçen sezon ise Samsun'da gerçekleştirelen dörtlü finalde Halkbank, Arkasspor'la oynadığ karşılaşmaları 3-1 ve 3-2'lik sonuçlarla kazanıp kupayı müzesine götürdü. Mavi beyazlılar ise ligde üçüncü sırayı aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler