YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkasspor: 'şampiyonluk Çok Çalışarak Geldi"

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Büyük bütçelerle yola çıkmamalarına rağmen güçlü rakipleri geride bıraktıklarını ifade eden Uğur Özden, şunları söyşledi: "Bu imkanlarla

Arkasspor: 'şampiyonluk Çok Çalışarak Geldi"

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Büyük bütçelerle yola çıkmamalarına rağmen güçlü rakipleri geride bıraktıklarını ifade eden Uğur Özden, şunları söyşledi:
"Bu imkanlarla büyük iş başardık. Kağıt üzerinde favori gösterilmesek de çok çalışarak şampiyon olduk. Takımımız terinin son damlasına kadar mücadele etti. Tam anlamıyla inancın zaferini yaşadık. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Biz zaten gönüllerin şampiyonuyuz. Kupamız İzmirli voleybolseverlere armağan olsun."
ÖZEL ÖDÜLLERİ DE KAZANDILAR
Şampiyonluğu garantileyerek çıktığı Final Etabı'ndaki son maçında Ziraat Bankası'na 3-2 yenilmesine rağmen, Adana Yüreğir Spor Salonu'ndaki ödül töreninde büyük coşku yaşayan Arkasspor'da 3 oyuncunun özel ödüllere layık görülmesi mavi beyazlı kulübün göğsünü kabarttı.
Arkasspor'da Kanadalı pasör çaprazı Gavin Schmitt ödüllere ambargo koydu. Final Etabı'nda En Değerli Oyuncu (MVP) seçilen Schmitt, aynı zamanda en iyi smaçör, en iyi servis atan ve en skorer oyuncu ödüllerini kaptı. Kübalı Marshall en iyi servis karşılayan oyuncu, Yiğit ise en iyi pasör seçildi.

Arkasspor: 'şampiyonluk Çok Çalışarak GeldiArkasspor: 'şampiyonluk Çok Çalışarak Geldi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler