YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Stadı Canlandırılacak

İZMİR (AA) - İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası Alsancak Stadı'ndan Atatürk Stadı'ndaki Sporcu Sağlık Merkezi'ne taşınacak.

İZMİR - İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası Alsancak Stadı'ndan Atatürk Stadı'ndaki Sporcu Sağlık Merkezi'ne taşınacak. Atletizm Federasyonu bağlı olarak Atletizm Eğitim Merkezi olarak yapılması planlanan ancak vazgeçilen Atatürk Stadı içindeki Sporcu Sağlık Merkezi'nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasına dönüştürülmesi için çalışmalar başlatıldı. Burada çalışan sağlık ekibi Halkapınar Spor Salonu'na taşınırken, binanın yenilenmesi için proje çalışması tamamlandı. Güçlendirme çalışmasının ardından bina il müdürlüğüne dönüştürülecek. Atatürk Stadı altındaki salonlarda çeşitli çalışmalar yapılırken, ilk etapta güreş ve halter branşlarına ait salonlar tadilat çalışmalarının ardından sporcuların kullanımına sunulacak. 1 nolu yan sahada suni çim, soyunma odaları ve tribünler için çalışmalar başlatılırken, saha eylül ayına hazır hale getirilecek. Atatürk Stadı'nda yıkılan kamp eğitim merkezi için belediyeden ruhsat bekleniyor. Ruhsatın alınmasının ardından kamp eğitim merkezi ve yanında ritmik ve artistik jimnastik salonu inşasına başlanacak. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Atatürk Stadı'nın daha fazla kullanılması sağlanacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler