YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor'da Hedef 3 Puan

BALIKESİR, Teknik Direktör Can Cangök, Bandırmaspor galibiyetinin takıma büyük moral olduğunu belirterek, Adana deplasmanından da 3 puanla döneceklerini söyledi. Bir

BALIKESİR, Teknik Direktör Can Cangök, Bandırmaspor galibiyetinin takıma büyük moral olduğunu belirterek, Adana deplasmanından da 3 puanla döneceklerini söyledi. Bir maçları eksik olmasına karşın play dff hattıyla aralarında 3 puan fark bulunduğunu hatırlatan Cangök, "Adana'da mutlak kazanmalııyız. Bu karşılaşmadan alınacak sonuç bizim geleceğimizi tayin edebilir. Çok dikkatli olup elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğiz" diye konuştu. Balıkesirspor sezonun ilk yarısında oynanan maçta mavi şimşekleri sahasında 4-2 yenmeyi bilmişti.
BANDIRMASPOR HATIRASI
Balıkesirspor yönetimi, 5-0 kazanılan Bandırmaspor maçı için hatıra bileti bastıracak. Kulüpten yapılan "10 sizden 5 bizden" başlıklı açıklamada, "5-0'lık tarihi galibiyetimizi ölümsüzleştirmek adına hatıra biletleri bastırılacaktır. Biletler 10 liradan satışa sunulacak ve Balıkesirspor Store'dan temin edilecektir" denildi.
Teknik Direktör Can Cangök, kulübün Bandırmaspor galibiyeti sonrası satışa çıkardığı 5 toptan birini satın alıp, taraftarlar derneğine hediye etti. Bu arada yönetim, 5 Mart'ta oynanacak Yeni Malatyaspor maçının bilet fiyatlarını tüm tribünler için 5 TL olarak açıkladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler